Online behandeling

Demo behandeling

Demo behandeling

1. Om aan te melden klikt u op de knop ‘Aanmelden online behandeling’. Daarna kiest u voor een van de aanmeldprocedures.

Voordat u van start gaat vragen wij u een zelfverzonnen aanmeldnaam en wachtwoord in te vullen. Deze geven u toegang tot uw eigen online dossier waarin u aan het werk gaat.

Aanmelding

 2. Wanneer u zich aanmeldt voor de internetbehandeling vragen wij u een intakevragenlijst in te vullen, dit duurt ongeveer 15 minuten. Uw antwoorden geven uw hulpverlener een beeld van uw persoonlijke situatie. Ook worden enkele vragen geanonimiseerd gebruikt voor onderzoek.

Intake

3. Na het invullen van de intake vragenlijst heeft u direct toegang tot uw online dossier. Om in uw dossier te komen gaat u terug naar de website en vult uw aanmeldnaam en wachtwoord in bij ‘Inloggen’.

In uw online dossier vindt u berichten en opdrachten van uw hulpverlener. Ook kunt u hier zelf berichten versturen aan uw hulpverlener.

Cliƫntportal

4. Gedurende de behandeling vragen wij u dagelijks uw benzodiazepine inname bij te houden. Dat doet u in uw online benzoschrift, een onderdeel van uw dossier. Ook kunt u hier de momenten bijhouden waarop u alleen behoefte had om een benzodiazepine in te nemen maar dit niet heeft gedaan.

Benzoschrift

U werkt enkele momenten waarop u een benzodiazepine heeft ingenomen (of hier behoefte aan had) verder uit volgens een ‘momentbeschrijving’.

Momentbeschrijving

Met het benzoschrift krijgen zowel uzelf als uw hulpverlener tijdens de behandeling goed zicht op uw persoonlijke doelstellingen en uw vorderingen.